Cafetaria Mieja's Snelbuffet per direct op zoek naar nieuwe medewerkers

Mieja’s Snelbuffet is op zoek naar

2 cafetaria medewerkers

De Baan

Tot jouw taken behoren het bereiden en inpakken van friet, snacks en ijs/milkshakes . Het opnemen, afrekenen en meegeven van de bestellingen. Bijvullen van de werkvoorraden en schoonmaken van bereidingsplekken en apparatuur. Het betreft een bijbaan met uren in overleg (variërend van 6 tot 12 uur per week).

Jij

Relevante werkervaring in de branche is geen pre. Sociaal, flexibel en gemotiveerd werken des te meer. Je bent een teamspeler en houdt er van om met elkaar de schouders er onder te zetten.

Wij

Wij bieden een leuke bijbaan in een klein familiebedrijf. Ondanks dat het een bijbaan betreft, is uitzicht op een vaste aanstelling mogelijk. Een leuke werksfeer is belangrijk. Contracten en salaris gaan via Kolibrie Horeca payrolling, dus volgens de laatst geldende horeca-COA. Flexibiliteit komt bij ons van twee kanten.

Mieja’s Snelbuffet

Zoals gezegd zijn wij een klein familiebedrijf, maar een begrip in de regio. Telkens weer proberen we ons te onderscheiden met nieuwe snacks, menu’s, e.d. Sfeer is belangrijk, je bent immers ook bij ons thuis. Sinds enkele jaren doen we mee met de cafetaria top 100 en niet zonder succes. Hiermee leggen we de lat hoog wat betreft service, kwaliteit en hygiëne.

Contact

Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor 9 mei naar:

a-nieman@hotmail.com of

Mieja’s Snelbuffet

Tav Arjan Nieman

Burgemeester van Weringstraat 12

9665 GS Oude Pekela